2021. január 29., péntek

VADONATÚJ!!! FÉLÁRON!!! Silva kontakt grill sütő 2.000 W-s kontaktgrill konyhai multigrill grillsütő - Jelenlegi ára: 15


A licit tárgya: kontaktgrill sütő
Vadonatúj!!! eredeti dobozában!!!
Féláron!!! új ára 84, 99 Euro volt. Itt egy hasonló linkje: KATT IDE!
Eladó egy 2. 000 W-os Silva márkájú konyhai multigrill, kontakt grillező, melegszendvics és barbecue sütő.
Sváb rokonaimtól kaptam a születésnapomra. A konyhaszekrény tetején kötött ki, ott porosodik. Még csak eszembe sem jutott használni, faszénen grillezünk. Inkább eladom.
A sütőfelületek hőmérséklete fokozatmentesen állítható! Bármilyen magasságú sütnivalót akár alul, akár alul-felül érintkezve grillez (kontakt).
Négyféle sütési technológia közül lehet választani a felső sütőlap állításával (lásd a képen):
1. teljesen szorosan összezárható, a sütőfelületek távolságát a beletett étel vastagsága határozza meg. A zárt helyzet megőrzi az ízeket, és így ideális hús, hal, zöldségek és szendvics grillezésére.
2. a két lapot egymás mellé síkban, vízszintesen ki lehet hajtani. A teljesen nyitott helyzet hasonló a kerti grillhez.
3. A sütőlapokat fix magasságban, egymástól távolra lehet beállítani. A gratin helyzetben sajtot olvaszthat pirítósra vagy zöldségekre (pl. paradicsom vagy cukkini).
4. 90 fokban kihajtva, csak az alsó sütőfelületet használva süthetünk, grillezhetünk vele.
A 33x24 cm-es teflon sütőlapok két kis fül megnyomásával egy pillanat alatt levehetőek, mosogatógépben moshatóak.
Kialakított zsiradékelvezetővel rendelkezik.
Süthetünk, grillezhetünk rajtuk sajtot, tofut, zöldséget, gyümölcsöt, húsokat, vagy csak melegen tarthat kültéren és beltéren egyaránt.
Hasznos kiegészítője a háztartásnak akár a mindennapokban, akár nagyobb partikon, rendezvényeken.
Magas minőséget képviselő, tartós termék, a vendéglátásban is nélkülözhetetlen. Tökéletesen működik, mint az az utolsó előtti képen látható is.  
Van sok más termékem is, például homokszűrőm, papírszűrőm, érdemes egy percet szentelni rájuk! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!


Jelenlegi ára: 15 500 Ft
Az aukció vége: 2021-01-29 20:35 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése