2021. január 29., péntek

Selfie Project Matcha Tea Mattító, kisimító krém - Jelenlegi ára: 1 590 Ft

Antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, és természetes módon méregteleníti a bőrt.
Felszabadítja a pórusokat és csökkenti a faggyútermelést. PhotoSensitive pigmentek szép kinézetet adnak a bőrnek. Közvetlenül az alkalmazás után a bőr sima és természetesen ragyogó lesz.
Matcha Tea A Japánban, kézzel válogatott zöld tealevelek finoman őrölt pora, természetes méregtelenítő hatású és védi a bőrt a szennyezett levegőtől. Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag matcha tea láthatóan csökkenti a tökéletlenségeket, méregtelenít és nyugtatja a bőrt. Dermatológiailag tesztelt.
Javasolt használat A krémet vékony rétegben vidd fel a megtisztított bőrre. Alkalmazd reggel és este. Ideális mint sminkalap.
összetevők Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Isododecane, Hydrogenated Didecene, Glyceryl Stearate Citrate, CI 77891, Butyrospermum Parkii Butter, Isostearyl Isostearate, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Hydrogenated Tetradecenyl/Methylpentadecene, Camellia Sinensis Leaf Powder, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Dimethicone Crosspolymer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Xanthan Gum, Sodium Potassium Aluminum, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium EDTA, Silica, Parfum, Tin Oxide, Mica, CI 19140, CI 42090, Sodium Chloride.

Jelenlegi ára: 1 590 Ft
Az aukció vége: 2021-01-29 17:59 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése