2021. július 26., hétfő

Gyerek walkie talkie adó-vevő 3 db-os csomag - Jelenlegi ára: 7 990 Ft

Eladó a képen látható Gyerek walkie talkie adó-vevő 3 db-os csomag. A termék új, csomagolása sérült.
Kommunikációs távolság 3 km-ig (legfeljebb 3 km-nek szabad helyen kell lennie). A gyermekek bármikor kapcsolatban maradhatnak szüleikkel és barátaikkal, például szupermarketekben, bevásárlóközpontokban vagy fesztiválokon. Jó szabadtéri tevékenységekhez, például túrázáshoz, kempingezéshez stb.
Többfunkciós és könnyen használható: a kijelzőn leolvasható az akkumulátor töltöttségi szintje, és a csatorna. A Fansteck Walkie Talkie automatikusan beolvashatja a csatornát, így gyorsan megtalálhatja a nyitott csatornát, és biztonságban tarthatja a beszélgetést. Ezután nyomja meg a gombot a kommunikáció megkezdéséhez. Ezen kívül beállíthatja a hangerőt, kiválaszthatja a csatornát, megváltoztathatja a csengőhangot, és használhatja a VOX funkciót.
Rádióink fejhallgatóval (3) vannak ellátva. A beépített elemlámpa lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy éjszaka használják. 3 darabos csomag háromfős család számára, hogy együtt szórakozzanak.
CE / CPC / TCD tanúsított. Összesen 12 AAA elemmel működik, egyenként 4 AAA elemmel), az adóteljesítmény csak 0, 5 W, mert a sugárzás alacsony, alkalmas gyermekek számára. Az elemeket nem tartalmazza!


Jelenlegi ára: 7 990 Ft
Az aukció vége: 2021-07-26 17:35 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése