2021. július 27., kedd

Nintendo 3DS White Konzol Pakk Játékokkal, Védőtokkal - Jelenlegi ára: 28 990 Ft

Nintendo 3DS White Kézikonzol Játékokkal, Védőtokkal!
Gyűjteményből eladó szép állapotú, letesztelt Nintendo 3DS! Kérem, hogy olvassa végig a leírást! Ha sikeres vásárlás után a telefont nem venném fel, amint tudom visszahívom! Folyamatosan figyelem a hívásokat, bejövő email üzeneteket! Csere Nem Érdekel
LICITET NEM TÖRLÖK!
---------------
Tartozékok és paraméterek:
Nintendo 3DS EUR Régió, Dokkoló töltő, Gyári töltő, Védőtok
-Karcmentes, szép állapotú, keveset használt! /Első kiadás, a hivatalos megjelenéskor vásárolt! /
-A nagyfelbontású képeken a kijelzőn porszemek, és apró szösz látszik, a gép karcmentes, tiszta, keveset használt, óvott!
-EURÓPAI Régió, Gateway 3DS Kártyán keresztül minden régiót futtat!
-Eredeti FW 4. 5. 0-4, bármilyen CFW Telepíthető rá
-Fehér színű
-alapgép
-gyári beépített akkumulátor
-Gyári Töltő
-Kemény Védő tok
-GW 3DS Kártya, bármilyen CFW telepíthető ettől függetlenül!
-Eredeti Játkékok a képek szerint!
-8GB Micro SD a Gateway Kártyán, 16GB SD memóriakártya a Gépben!
Minden a  képeken látható állapotban!
A Gateway3DS / egyedi firmware által biztosított használati lehetőségekhez a szükséges tudás megléte a vásárló feladata, nem tudok plusz segítséget nyújtani a használatában, korlátlan internetes forrás nyújt ehhez segítséget, ha szükséges!
A konzol gond nélkül használható normál EU játékokkal is, azonban ha figyelmetlenségből frissítődik a firmware, az egyedi játék, homebrew futtatási funkciók elveszhetnek, ez már az új tulajdonos felelőssége!
 
---------------
 
Termékeim között több más típusú, szép állapotú, tesztelt konzolt, gyűjtői terméket, játékot találhat!
A vásárlás végleges! Az általam hírdtetett termékekre megtekintési, kipróblálási lehetőséget budapesti, frekventált belvárosi helyen biztosítok! Amennyiben ezzel nem él, utólagos reklamációt nem áll módomban elfogadni! Minden meghírdetett termékem kipróbált, letesztelt, a képeken látható állapotú, maximálisan megfelel a leírásnak.
 
Átvétellel kapcsolatos információk:
-Személyes átvétel: >Budapesten, a Deák Ferenc tér közelében, frekventált helyen, biztonságos, kamerával ellátott üzlethelyiségben átvétel előtt a termék megtekinthető, kipróbálható! A termékeket magánszemélyként árusítom, az üzlethelyiség használata szívesség egy kedves barátomtól!
 
-Szállítás (előre utalás után): INGYENES SZÁLLÍTÁS!! >Posta (MPL: Háznál, Postapont, Csomagautomata)>Foxpost (Csomagautomata, Házhoz)
>GLS Háztól-Házig
 
Több termék vásárlása esetén csak egyszer kell a szállítási díjat fizetni, így több termék vásárlása esetén jelentkezni fogok a pontosan utalandó összeggel, az ön által vásárláskor megadott e-mail címen, telefonszámon!

Jelenlegi ára: 28 990 Ft
Az aukció vége: 2021-07-28 00:53 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése