2017. március 30., csütörtök

6 db 74-es ruhacsomag (M5) - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Eladó!
A képen látható termék:  
 
Leírás:  Szép állapotú, 6 darabos, csajos ruhacsomag. Tartalma: 2 db partedli; 1 db roll up-os farmer nadrág; 1 db rövid ujjú body; 1 db hosszú ujjú body; 1 db hosszú ujjú felső
Méret:  74-es
 
Kinek:   lány
 
Márka:  vegyes
Anyaga:   vegyes
 
Minősége:   1. osztály
Nézz be hozzám máskor is, igyekszem folyamatosan tölteni, bővíteni termékkínálatomat!
NÉHÁNY FONTOS, HASZNOS INFORMÁCIÓ:
Termékeimről: Használt játékokat, ruhákat, használati termékeket kínálok eladásra! Általában gyermekeim és nagy-nagy családunk kinőtt ruháit, megunt dolgait értékesítem. Mivel mi sem szoktunk (tudunk) újat vásárolni, általában csomagokat vásárolok, s az ebből nekünk nem kellő, ránk nem jó dolgokat is tovább is tovább értékesítem. Így termékeim közt előfordul bála ruházat is. Termékeimet dobozban, vagy zsákban tudom tárolni, így mosás és vasalás rájuk fér!
A termékekről igyekszem részletes leírást készíteni, hibájukat (ha van! ) feltüntetni! ... ha valami netán még is elkerülné a figyelmemet, és te veszed észre kézhez vtel után, jelezd, és találunk rá megoldást! ... hisz ember vagyok Én is, s sajnos nem tévedhetetlen! Az alacsony árak, nem a silány minőségre utalnak, csak szeretnék mindenki számára elérhető maradni!!! ; )
Állatszőr és dohányfüst mentes háztartás vagyunk!  
Fizetés, szállítás: A termék(ek) árát és a szállítás díját előre utalással tudod kiegyenlíteni OTP-s számlára, vagy rózsaszíncsekken lakcímre küldve! Utánvétellel semmilyen esetben nem küldök el semmit! Nekem bizonytalan, neked drága!
A terméke(ke)t a pénz beérkezése UTÁNI 3 munkanapon belül igyekszem elküldeni!  
KIVÉVE: FOXPOST, mivel messze van tőlem automata, így ezzel a szállítási móddal csak egy héten egyszer tudom küldeni a termék(ke)t!  
(előfordulhat, hogy mire az utalásod beérkezik, Én már azon a héten voltam az automatánál, így meglehet, hogy csak egy hét múlva küldöm a terméke(ke)t neked! Kérlek a kellemetlenségek elkerülése érdekében érdeklődj előre, hogy mikor megyek legközelebb az automatához? )...
Lehetséges szállítási módok: DPD, FOXPOST, MPL posta csomag, 1-1 db bodynál, vagy borítékba laposan "megférő" termék esetén: ajánlott levél.  (NYOMTATÓM NINCS, ÍGY MÁS SZÁLLÍTÁSI MÓDOT EGYENLŐRE MÉG NEM TUDOK VÁLLALNI! )
Kacsolatfelvétel, kapcsolattartás: Vásárlásod után a Vatera küldd egy automatikus vásárlási értesítőt, részemről ez kapcsolatfelvételnek minősül. Kérlek lehetőségeidhez híven  Te is vedd fel velem a kapcsolatot mielőbb! A kapcsolattartást kérlek emailben intézzük! Köszönöm!  
Csomagolás: Mivel csomagolási díjat nem szabad felszámítani, így minden itthon fellelhető csomagolásra alkalmas "cucc"-ba csomagolok...: reklám újság, új! szemeteszsák, reklámtáska, dobozok... természetesen csak tisztákba!!!  
Ha valami kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal! Köszönöm, hogy időt szántál soraim elolvasására!  
A további sikeres együttműködés érdekében kívánok Neked és kedves Családodnak egyaránt nagyon szép napot!  

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2017-04-20 16:50 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése