2022. május 25., szerda

Mesés fehér-kék alkalmi-koszorúslány- hercegnős ruha XS-S méret ÚJ - Jelenlegi ára: 14 800 Ft

Külföldről rendelt, mesebeli szépségű, hófehér, kék virágos, libbenős anyagú, ékszer díszes csodás, minőségi ruha.   Márka és anyagcímke ki lett vágva belőle, fantasztikusan finom, fátyol szerű a felső réteg, és rengeteg anyag van benne. Nagyon pontos méretezésű, 6-os méret szerepel a címkén ami látszik. A felső rész passzentos, oldalt zippzárral lehet zárni, nem rugalmas, de van benne szivacsos melltartó rész, merevítő "halcsont" és valami fényes rugalmas szaténszerű bélés ami csak a felső részben van. Az alja is bélelt, na nem olyan bőségben mint a szoknyarész, ott is szaténszerű fényes, finom anyag, de ez nem rugalmas. Mellnél csodás csillogó(drága)köves pántja van, mely a derékvonalnál is megtalálható egy pici díszként. Deréktól lefelé dúsan ráncolt ez a felső fátyol szerű muszlin, rengeteg-rengeteg anyag van benne. Elől hatalmas kék virágok díszítik, egy kis arany csillámmal megspékelve, hátul teljesen síma fehér. Egyszer sem viselt, XS vagy S-es méretre ajánlom. A fotókon is nagyon jól mutat, de élőben még sokkal szebb.
Mellnél legfelül az anyag 2x39cm, mell alatt a derékpántnál 2x32cm, hossza hónaljtól 117cm.
(külön doboz)NF10
Kérlek olvasd el a "Saját oldam" információit, és annak tudomásául vételével licitálj. Köszönöm.
Mérésnél ne a saját méretükkel , hanem egy hasonló szabású és anyagú saját ruha méreteivel vessék össze az általam mért adatokat.
Kérem, hogy körültekintően válasszanak méretet, mert cserét-visszavásárlást nem tudok biztosítani.
A termékeket összehajtva, postakész csomagként tárolom, ezért hajtogatási és gyűrődés nyomok lehetnek rajta, melyet öblítéssel vasalással el lehet tüntetni.
 


Jelenlegi ára: 14 800 Ft
Az aukció vége: 2022-05-26 02:22 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése