2021. november 27., szombat

Peugeot Elis Sense – elektromos fűszerőrlő csúcstechnológiával - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Peugeot Elis Sense – elektromos fűszerőrlő csúcstechnológiával
Peugeot Elis Sense high-tech, elektromos akril-rozsdamentes sómalom és borsőrlő. Egyedülálló ergonómia az érintésvezérlésnek köszönhetően. A működtetéshez elegendő megérinteni az őrlő tetején elhelyezett kapcsolót.
– u’ Select beállítási mechanizmussal állítható az őrlés finomsága
– rozsdamentes acélból és akrilból készült, 20 cm magas
Elektromos őrlő a Peugeot-tól
A gasztronómia és a technológia kedvelői nem fognak csalódni az Elis Sense elektromos fűszerőrlőkben: gyors és csendes, forradalmian új érintésvezérléssel, beépített LED-világítással, modern kialakítással és anyaghasználattal. Ez a fejlett őrlő azonnal dolgozni kezd, ahogy a felhasználó egyszerre megérinti az oldalát és a tetején található érintőgombot. Az automatikusan bekapcsoló LED-világítás pedig segíti az ételek megfelelő ízesítését.  
u’ Select:
Az Elis őrlők a Peugeot által szabadalmaztatott u’ Select mechanizmussal rendelkeznek, ami az őrlési finomság beállítását teszi rendkívül egyszerűvé. Csak el kell fordítani az alsó gyűrűt a hat különböző őrlési finomság kiválasztásához. Minden őrlőszerkezet célzottan az adott fűszerhez készült, természetesen acélból, ennek előnye a magas kopásállóság és a hatékony kialakítású vágóél.
6 db ceruza elemmel müködik


Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2021-11-27 16:39 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése