2021. október 29., péntek

Gyula Hotel hőforrás 1 hét 2022.01.25. - 01.31. - Jelenlegi ára: 30 000 Ft

A gyulai Hotel Hőforrás***-ban 1 szobás, 3 fős jól felszerelt apartman (konyha, TV, lift, WiFi, stb. ) 2022 január 25 - től január 31 -ig terjedő 1 hetes üdülési turnusa kiadó.  
Szolgáltatások: talpmasszázs, fodrászat, jakuzzi, fittness terem, konferencia terem, pedikűr, manikűr, játszószoba gyerekeknek, presszó.  
A hotel saját medencékkel rendelkezik: egy gyógyvizes és egy termálvizes, ponyva fedésű medence, valamint egy strand- és egy gyermekmedence.  
Kisgyermekes családok részére a hotel biztosít gyermekágyat, kádat és etetőszéket.  Főszezonban a Csodavilág játszószobában animátor gondoskodik a 2 -12 éves korú gyermekek foglalkoztatásáról, felügyeletéről.
Az üdülőparkban saját reumatológiai gyógyászati részleg működik, korszerű berendezésekkel, szakképzett személyzettel.  
Igénybe vehető kezelések: gyógymasszázs, aquamasszázs, iszapkezelés, szénsavfürdő, tangentor, galvánkezelés, elektroterápia, magnetoterápia és ultrahang.  
Az öthektáros kerítéssel körbevett parkban, fás virágos környezetben, két játszótér, teniszpálya, tollaslabdapályák,  pit-pat asztal, asztalitenisz, lengőteke, valamint grillsütő, és pihenőhelyek állnak a vendégek rendelkezésére. Nyáron medencék, illetve a folyóparton kialakított plázs, és kerti hajóbár teszi kellemesebbé a pihenést. Közvetlen szomszédságban két étterem, élelmiszerbolt, ajándékbolt, kozmetika, és fodrászat működik. A személygépkocsik részére őrzött parkolóhelyet biztosított, és közvetlen buszjárat van a történelmi belvárosi részhez.  
Gyula városa folyamatosan színes programokat kínál az itt pihenő vendégek számára. A gyulai programok között a Gyulai Várszínház  változatos  nyári előadásai ,  a Gyulai Végvári  Napok és a különböző fesztiválok  remek kikapcsolódást ígérnek.  
A Százéves cukrászdában finom fagylaltok, sütemények várják a gyerekeket és az édesszájú felnőtteket egyaránt.
A Körösökön horgászási lehetőség, illetve sétahajózás várja az érdeklődőket.
A városban közlekedő kis vonatokkal számos program elérhető:  városnézés, a Gyulavári kastély látogatása, a Gyulai Húsipari Történeti Múzeum megtekintése, a Gyulai Pálinka Manufaktúra  látogatása illetve kirándulás a Szanazugba.
A szálloda  és Gyula város adottságai garantálják a gyermekes családok feledhetetlen nyaralását, kikapcsolódását.
https: //www. youtube. com/watch? v=K8jQwa9Eurk 
Gyalog 10 percre van a gyulai termálfürdőtől.  
Egyéb turnusok is kiadók nézze meg a termékeimnél !  
A hotelről bővebben:  www. hoforrashotel. hu 
A várfürdőről bővebben:  www. varfurdo. hu


Jelenlegi ára: 30 000 Ft
Az aukció vége: 2021-10-30 06:02 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése