2021. március 25., csütörtök

Dead Island Game of the Year Edition Xbox360 játék, használt - Jelenlegi ára: 2 390 Ft

Dead Island Game of the Year Edition Xbox360 játék, használt
Állapota:  használt
Platform: Xbox360
Korosztály: 18 év felett
Játékkategória: Szerepjáték
Dead island játékszoftver
Ripper fegyvertervek
Küldetések Ryder White szereplésével
Bloodbath Arena multiplayer pályák
Nyaralni indulunk egy távoli trópusi szigetre, a vakáció azonban hamarosan váratlan fordulatot vesz, és egy zombi-fertõ zés által letarolt városka kellõ s közepén találjuk magunkat. A napernyõ és a naptej itt már nem segít, fegyverre lesz szükség!
A Dead Island egy meglehetõ sen sötét hangulatú, véres kalandra invitál bennünket, melynek során mindent el kell követnünk a túlélésért. Kutass túlélõ k után, barkácsolj magadnak fegyvereket, és keress valamiféle kiutat a szigetrõ l - az élõ halottak számbeli fölényét tekintve ugyanis nem fog sokáig tartani a "háború"...
A történetet több szemszögbõ l is megismerhetjük, hiszen a játék elején négy eltérõ stílusú fõ szereplõ közül választhatjuk ki a számunkra legszimpatikusabbat. A Game of The Year kiadás ráadásul további kihívásokkal és kalandokkal egészíti ki az alapjátékot, hiszen az összes letölthetõ tartalmat is magába foglalja: a Bloodbath Arena például még brutálisabb harcokat tartogat, a Rider White pedig egy új szereplõ oldaláról meséli el a zombi-fertõ zés történetét.
Lehetõ ségek
Védd meg magad:  A sziget nem egy katonai létesítmény, így egy-két lõ fegyvert leszámítva csak a közelharci eszközökre támaszkodhatsz. Szinte bármit felhasználhatsz fegyverként, így nem árt mindent alaposan átkutatni! Baseballütõ k, kések, evezõ k, deszkák. .
Horrorisztikus hangulat:  A hatalmas, hátborzongató szigeten teljesen magadra vagy utalva. Az FPS-nézetnek köszönhetõ en ráadásul mindent az irányított karakter szemszögébõ l élhetsz át!
A kép csak illusztráció !
Vásárlási információk:
Tisztelt Érdeklődő!
Ön jelenleg egy cég termékét böngészi. Ennek megfelelően csere nem aktuális, az ár fix, a számlát küldjük a termékkel!  
A termékhez elérhető szállítási módokat és aktuális árakat (ez termékenként eltérő lehet) a szállítási információk fülre kattintva tekintheti meg!
 

Jelenlegi ára: 2 390 Ft
Az aukció vége: 2021-03-26 08:55 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése