2020. november 25., szerda

BlitzWolf BW-TH5 7in1 Hub Adapter USB-C to 3xUSB 3.0, HDMI, USB-C PD, SD, microSD - Jelenlegi ára: 15 590 Ft

Könnyű, kompakt USB-C Hub Adapter 7 különböző kimenettel, hogy agéped minden eszközt képes legyen kezelni.
3 db USB 3. 0 port
A 3 db USB 3. 0 port lehetővé teszi a gyors adatátvitelt akár 5 Gb / s sebességgel, perifériás eszközök, például egér, billentyűzet, nyomtató csatlakoztatásához, valamint más eszközök töltéséhez.
HDMI csatlakozás
Az alkalmazott HDMI port lehetővé teszi egy külső képernyő csatlakoztatását, amely tükrözési módban (a képernyőn ugyanazt a képet jeleníti meg, mint a fő monitor) és az Extended Mode módban jelenítheti meg a képet (a csatlakoztatott képernyő egy további, független kijelző). A készülék támogatja a 4K @ 30Hz és az 1080p @ 60Hz technológiát.
Kártyahelyek és USB-C PD csatlakozó
A készülék támogatja az adatátvitelt az SD és a micro SD kártyák és a csatlakoztatott számítógép között. Az USB-C port a Power Delivery technológia támogatásának köszönhetően lehetővé teszi a csatlakoztatott eszköz gyors feltöltését 100 W teljesítményig.
Kialakítás
A ház kiváló minőségű alumínium-oxidból készült, amely biztosítja a nagy tartósságot, és számos biztonsági funkció védi a csatlakoztatott eszközöket. A kis méret lehetővé teszi, hogy az adaptert bármilyen útra vigye, a csúszásgátló felület pedig stabil helyzetet biztosít munka közben.
Műszaki adatok:
USB 3. 0 adatátviteli sebesség: 5 Gbps
SD/MicorSD kártya adatátviteli sebesség: 480 Mbps


Jelenlegi ára: 15 590 Ft
Az aukció vége: 2020-11-26 01:57 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése