2020. augusztus 23., vasárnap

Hálózsák kb. 75 x 220 cm, ~0°C 1 Ft, NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Preambulum:
Kérlek olvasd végig a leírást. : )
Minden esetben az általam ismert hibákat is beleírom a leírásba. Ez nem jelenti azt, hogy nincs más, de egy 500 forintért elkelt termék esetében nem szeretnék negatív minősítést kapni, mert nem elégedett a vevő, így a személyes átvételt preferálom. A vaterán hirdetett termékek esetén, főleg az 1 forintról induló liciteknél nem keresni szeretnék, nem a profit a lényeg. Inkább csak a megunt, felesleges termékeket teszem fel, hátha valakinek kellhet. Ennyiért. Több dolgot szándékosan nem az ingyen elvihető kategóriába teszek.
Termékleírás:
Eladó a képeken látható hálózsák. Mérete kb. 75 x 220 cm, tömege 1400 gramm. Mérlegen mértem, így plusz, minusz 10 deka. Tiszta állapotban. Sérülést, feslést nem találtam rajta.
Korábban mosógépben többször mostam. Amikor vettem valahol 0 és -5 ° C körül volt a javasolt tartomány, már nem emlékszem. Sátoroztam vele nulla fok alatt hóban.   
Az aukció 1 Ft-ről indul és nincs minimálár.
Átvétel, szállítás
Elnézést a hosszú, szájbarágós leírás miatt.
Személyes átvétel XI. ker Sasad, este hat és nyolc között, estleg hétvégén. Kérlek nézd meg térképen, hogy hova esik ez a városrész, mert már többször mondták, hogy milyen messze van : )   
Jössz, megnézed, hogy tetszik-e a termék állapota és vagy elviszed, vagy nem. Nincs negatív értékelés, ha azt mondod a megtekintéskor, hogy nem kell. Az esetek nagyrészében a személyes átvételt preferálom.
Kérem, hogy a személyes átadást telefonon egyeztessük!. Rugalmasabb és sokkal hatékonyabb, mint e-mailen. Ha nem veszem fel, de kiírja a számod, visszahívlak. Tényleg. Emailt nem látom azonnal, sms-t sem. Egy idő után követhetetlen, hogy jó, nem jó, mégsem tudok menni stb. Lehetőség szerint fél óra intervallumban próbáld belőni, hogy kb. mikor érsz ide, illetve mikor elindulsz, akkor is jelezd. Ha közbejön valami, telefonálj. Én is mozgok jobbra balra, elmegyek boltba, szomszédba, gyerekeket hozom, viszem stb. Az kevés, hogy 6-8 között, mert lehet el kell mennem a boltba, de ha itthon várok és csak 3/4 8-kor érsz ide, akkor már be fog zárni a bolt. Sajnos jártam már így.  
Ha a termék nem éri el az 1000 forintos lélektani határt, akkor személyes átvételkor házhoz kell jönni. Ha ennél több, akkor már tudok valamennyire rugalmas lenni.   Természetesen az 1 Ft-ért elklet terméket is elviszem a csomagautómatába. : ) 
Ha nem tudsz a fenti időben érte jönni, a posta, foxpost lehet a megoldás, előre utalással. Díjak a mindenkori Vaterafutár díjszabás szerint. Ha bizonytalan vagy, akkor üzenetben egyeztessük le, várhatóan mennyi lesz.
Postázás estén a termék állapotával kapcsolatban reklamációt nem tudok elfogadni.
Kérlek 4-5 napon belül jelentkezz a termékért én is 4-5 napon belül postázom.


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2020-08-23 21:54 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése