2020. augusztus 24., hétfő

Álmodozó balerina babaváró csomag kislányoknak - horgolt plüss macis szett - amigurumi és takaró - Jelenlegi ára: 10 000

A szett tartalma: takaró, nagyobb alvó maci, és egy kisebb maci.
Natúr fehér Alice Puffy és barack rózsaszín Himalaya Dolphin Baby Oeko-tex pihe-puha plüss fonalakból horgoltam ezt a takarót, 70x83 cm. Babaágyba vagy babakocsiba is megfelelő méretű.
Himalaya Dolphin Baby pihe-puha plüss Oeko-Tex fonalból horgoltam a nagyobb macit. 36 cm magas, pont alvóka méretű. Párnatöltettel van tömve, ezért nagyon jó ölelgetni, és ha a pici ráfekszik, nem fogja megnyomni. Az arcocskákat kézzel hímeztem, nincs benne egyetlen műanyag alkatrész sem! Minden varrást kétféle fonallal is megerősítettem, nyakáról a szalag levehető.
A kisebbik is ugyan így készült, de neki biztonsági szemei és orra van. Kérlek, ezeket folyamatosan figyed, ellenőrizd, nehogy a kicsi kirágja! 22 cm magas.
A testük natúr fehér, a ruhájuk barack rózsaszín. A szalag a nyakukban, ciőcskéken is szép fényes fehér.
Babakocsiba, babaágyba, de később ovis alvókának is jó barátnője lesz egy pici lánynak.
A fonal: Alice Puffy és Himalaya Dolphin Baby Oeko-tex - 30 fokon mosható, szárítógépben nem szárítható, nem vegykezelhető.
 
Sok vidám percet kívánok hozzá!
Ha tetszenek a munkáim, megkereshetsz egyedi ötleteiddel is, igyekszem majd úgy megvalósítani, ahogyan elképzelted!
A személyes átvétel Budapesten egyeztetés után megoldható. Ha a háztól-házig futár opció nem megfelelő, egyeztetés után egyéb szállítás is lehetséges. Külföldre is előzetes költség egyeztetés után tudom küldeni amit megrendeltél.

Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2020-08-25 04:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése