2020. január 28., kedd

Féláron!!! DonJoy térdizület ortézis, térdvédő, térdgép, tépőzáras pántokkal S-es - Jelenlegi ára: 12 500 Ft


A licit tárgya: térdgép
Féláron!!! TB támogatással 23. 500 Ft-ba került. KATT IDE!
Kihasználatlanság miatt eladó egy DonJoy S-es méretű, sportoláshoz is alkalmas térdvédő, térdgép, minőségi sport védőfelszerelés.
Sí balesete volt a páromnak pár éve. Egy évig hordta, de szerencsére már nincs szüksége rá.
Sérülésből visszamaradt funkcionális instabilitás, betokosodás, tályog vagy fájdalom esetén, térdízületet megterhelő sporthoz (kézilabda, kosárlabda, síelés, stb... ), az újrasérülés kockázatát csökkentendő, vagy akár csak az aktív élethez is nélkülözhetetlen.
A flexió és az extenzió egyaránt 0-90 fok között állítható.  
Magas szintű védelem, mediális és laterális támogatás a térdízület stabilitásáért.
Beépített, kivehető csuklós oldalsín. Oldalirányú stabilizálás mellett szabad mozgást biztosít a flexiós és extenziós irányban.
A combot és a lábszárat párna öleli körbe 360 fokban, a térdet kétoldalról szintén párnázott támasz fogja közre, a külső és belső térdszalagnak támaszkodva.
Elemeire szedhető, ezáltal mosható. Jobb és bal lábon egyaránt viselhető.
III. védelmi osztály.
Méretezés térd alatti és feletti körméret szerint: S-es, 28-31 cm, illetve 40-43 cm (utolsó kép).
Van sok más érdekes termékem (görkorcsolya, téli sportokhoz gyerek-felnőtt sísisak, síléc, sícipő, sísisak, síbot, korcsolya, szánkó, bob stb... ), érdemes egy percet szentelni rájuk!  Ide kattintva  megtekinthetőek!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van már elég saját referenciám!

Jelenlegi ára: 12 500 Ft
Az aukció vége: 2020-02-18 22:52 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése