2019. december 29., vasárnap

Kalózok - DVD Bontatlan, Francia kaland-vígjáték, Walter Matthau - Jelenlegi ára: 660 Ft

Eredeti DVD,  bontatlanul, fóliában. Francia kaland-vígjáték(1986) 5. 1DD eredeti hanggal(angol),  5. 1DD magyar szinkronnal, és felirattal. Rendezte: Roman Polanski. Játékidő:  1 óra 53 perc+extrák. Kép:  16/9. További tartalmi és technikai info a mellékelt képeken.
Szereplők:
Thomas Bartholomew Red kapítány
Walter Matthau
Béka
Cris Campion
Linares kapítány
Ferdy Mayne
Surgeon
David Kelly
Ismertető:
Hét tenger legkegyetlenebb és legmogorvább kalóza, a szőrös szívű és még szőrösebb képű Red kapitány (Walter Matthau - Dennis a komisz, A szomszéd nője mindig zöldebb) a nyílt tengeren hányódik szárnysegédjével, Békával, valamint néhány kiéhezett cápával maga körül. A két rettenetes kalóz éhségében már majdnem egymást falná fel, mikor szerencséjükre rájuk talál a Neptun nevű spanyol gálya legénysége és megmenti őket. A falábú kapitány egy pillanatig sem tölti az idejét holmi hálálkodással, sokkal inkább szövögeti gonosz tervét, hogyan vegye át a hatalmat a Neptunon, ugyanis a hajó gyomra rejti az évszázad legnagyobb fogását: egy színarany azték trónszéket. Nincs, aki megállítsa őt. Na jó, mégis van...
Roman Polanski, a Keserű méz, az Őrület és a Vámpírok bálja rendezője látványos tengeri csatákban, kalandban és humorban bővelkedő filmet készített, kalandfilm és vígjáték nagyszerű keverékét.

Jelenlegi ára: 660 Ft
Az aukció vége: 2020-01-19 01:06 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése