2019. augusztus 30., péntek

Black Red White (lenyel) előszoba bútorok, előszobafal, tükör, fogas - Jelenlegi ára: 9 000 Ft

Bútorcsere miatt eladó a képeken látható, Black-Red-White (lengyel) gyártmányú előszoba bútor szett. Használt, 10 éves, van, ahol kopott, a képek mutatják. Nemdohányzó, állatszőr mentes környezetből. Tiszta állapotban. Elemei:
Előszoba fal tükörrel és fogasokkal. 154 cm magas és 100 cm széles. Az alja nem egyenes, a következőekben bemutatott szekrényekhez illeszkedik. Két akasztópontja van, viszonylag negéz, 20 kg körül lehet. A tükör alja kopott.
Kétajtós kis cipősszekrény. 60cm széles, 43 cm magas, 36. 5 cm mély. Polc nincsen a belsejében.
Fiókos-ajtós kisszekrény. 1 fiók, amely golyós-görgős rendszerű, és egy ajtós rész, amiban egy polc van. 80 cm magas, 40 cm széles, 36. 5 cm mély. Teteje a képek láthatóan erősen kopott.
A három rendszer egy egységet tud alkotni, kb. 2 m magasságú és 1 m széles. Vigyáztunk rá, de a 10 év használatnak nyoka van. A megadott tömeg hozzávetőleges, nem mértem le. A képeken szereplő esetleges további dolgok, a bútor belsejében levő tárgyak nem képezik az aukció részét. A képeken látható, összeszerelt állapotban tudom átadni, útmutatója, számlája már nincsen meg. Szállítást, postát nem vállalok, autóval megoldható. Soroksáron található, átvehető itt előre egyeztetett időpontban.

Jelenlegi ára: 9 000 Ft
Az aukció vége: 2019-09-15 22:57 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése