2019. április 27., szombat

Színes inka mintás atléta kutyáknak - Jelenlegi ára: 3 390 Ft


Az inka stílus magávalragadó mintái és színei ihlették ennek a kutyaruhának a tervezőjét. Ezt acsodás atlétán kis inka formák és színek kavalkádja jelenik meg stílusosan.  
Dobd fel hétköznapi öltözékét kutyusodnak az inka stílusú, atlétával! Szuper kényelmes és praktikus darab, emellett trendi és egyedi megjelenést nyújt kedvencednek.
S, M, L és XL-es méretben kapható.
Jó minőség!  
Ha 13: 00 óráig leadod a rendelésed akár másnapra a tiéd lehet!
3. 390 Ft
Garancia, jótállás
Termékeinkre 3 hónap garanciát vállalunk. Meghibásodás esetén a garancia levélben található szervizek bármelyikében személyesen vagy telefonon tájékoztatják a teendőkről, illetve elérhetőségeink valamelyikén is tájékoztatást nyújtunk. Lásd még: 151/2003. Korm. rendelet. A PTK-féle jótállás, kellékszavatosság, termékszavatosság szabályai.
HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
INGYENES kiszállítás Magyarország területén belül, 10. 000 Ft feletti vásárlás esetén!
Webáruházunk Magyar Posta Logisztika Zrt. - MPL vállalattal áll szerződésben, így biztosítjuk az Ön számára legidálisabb szállítási módot.
Szállítási idő:
MPL: 1-2 munkanap
Szállítási költségek Magyarország területén:
10. 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás INGYENES
10. 000 Ft alatti vásárlás esetén utánvéttel 1490 Ft
Előre utalásnál 0 Ft
Fizetési módok:
Házhoz kézbesítés: Utánvét készpénzzel
Előre utalás
Szállítási módok:
Házhoz kézbesítés
Magyarországon ez a legelterjettebb, legtöbb vásárló által választott szállítási mód. A rendeléskor megadott szállítási címre küldjük a csomagot, melyet a futárszolgálat MPL ezen címre kézbesít. A szállíási cím akár munkahelyi cím is lehet, ez esetben érdemes feltüntetni az munkaidőt, hogy a futár ezen időszak alatt érkezzen. Kézbesítés 8-17 óra között történik, felár ellenében van lehetőség délelőtti vagy délutáni kézbesítésre is.


Jelenlegi ára: 3 390 Ft
Az aukció vége: 2019-05-18 16:26 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése