2019. március 30., szombat

RoboMow ROBOT Fűnyíró Robotfűnyíró Akár 1ft! Nincs minimálár! KIÁRUSÍTÁS! Csak pár nap! - Jelenlegi ára: 303 Ft

Eladó RoboMow Fűnyíró robot
Típus: City 120
Vissza nem térő lehetőség: Eladó ez a jó szerkezeti állapotú RoboMow robotfűnyírógép, akár 1 Ft-ért, minimálár nélkül! Gyárilag két darab 12V -os zselés akku volt benne, amik állásukban tönkrementek. Akkumulátor nincs a gépben.  Lítiumosra akartam alakítani, de munkám miatt sajnos mostanában nincs időm. Le lett tesztelve, manuális üzemmódban, jön megy ahogy a mellékelt videón látható. Profi kategóriás gép, új ára 600. 000 Ft volt..  
A fűnyirókések élesek, nincsenek kicsorbulva.
Távirányítóval, és akku tartó rekesszel ahogy aképeken látható.
Ügyes szakiknak ajánlom, neten számos leírás található hozzá, kis költésgvetésből talpra állítható.  A Robomow robotfűnyíró maximum 1500 m2 fűterület nyírására ajánlott. 3-késes rendszerrel, 53 cm nyírási szélességgel működik, 1, 5 cm-rel a keréknyomon túl is vág. Szabadalmaztatott mulcsozó rendszerével felaprítja a füvet, közben nem keletkezik nyesedék, amit össze kellene gyűjteni. Az apró fűdarabkák zöldtrágyaként hasznosulnak újra, ezzel értékes tápanyag és víz kerül vissza a pázsitba. A végeredmény gyönyörű, egészséges fű műtrágya használata nélkül. Magasabb fű nyírására is alkalmas. Környezetbarát és takarékos megoldás, nem terheljük vele feleslegesen környezetünket: nincs szükség benzin, olaj használatára, nem szennyezi a talajt, és mindehhez még csendes is. Akkumulátorral működik. Akkor nyír, amikor Ön nincs otthon! Felejtse el, hogy a hétvége a fűnyírásról szól. Élvezze a szép zöld gyepet! Fűterület nagysága 2000 m2
Nyírási szélesség 53 cm
Nyírási magasság 26-63 mm
Fűnyírómotor 3 x 150 W
A vágókés forgási sebessége 5800 rpm
Méret 89 x 66. 5 x 31. 5 cm
A gép új ára több mint 600 ezer Ft.
Minimálár nincs, a legmagasabb licit a nyertes. Úgy eladó ahogy a képeken látható, más nincs hozzá. A megjelölt lejárati idő előtti zárására vagy licit törlésére nincs lehetőség. A termék állapotára való tekintettel garancia, visszavét nincs. Kérem, hogy ezek tudatában licitáljon.
A szállítás Vaterafutárral házhoz, MPL PostaPontra, Foxpost vagy MPL csomagautomatába egyaránt megoldható. Amennyiben 25 ezer forint felett vásárol nálam, a szállítási díjat átvállalom, több termék egyszerre összeadódása esetén is.
Nézze meg a többi aukciómat is, 1 Ft-ról, minimálár nélkül!
KATTINTSON IDE, folyamatosan töltök fel márkás termékeket, mind 1 Ft-ról!

Jelenlegi ára: 303 Ft
Az aukció vége: 2019-04-07 19:45 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése