2019. január 28., hétfő

Neogrády László - Tehénpásztor lány - Jelenlegi ára: 380 000 Ft

Remek kvalitású mester-mű!
Alkotó neve:  Neogrády László (Budapest, 1896 - 1962, Budapest).
Festő. Neogrády Antal fia. Budapesten, a Képzőművészeti Főiskolán tanult. Mestere: Balló Ede. Horváth Károly-díjas. Naturalista stílusban festett. 1922-től kiállító művész. Rendszeresen szerepelt a Műcsarnok tárlatain. 1929-ben a Fészek Klubban mutatta be alkotásait.
Műalkotás címe: Libapásztorlány.
Technika: olaj vaszon.
Mérete: 80x60cm, plusz a kert.
J. j. l: Neogrády László.
Eredeti  állapotban.
A festmény eredetiségére garanciát vállalok, de aki akarja plusz költségért (kb 60-90 ezer Ft ért) bevizsgálható és eredetiség igazoló certifikációt kaphat hozzá, ez a költség a vevőt terheli!
Előreutalás után gondosan csomagolva postázom (Postaköltség 3. 600 Ft), vagy személyes átvételre van lehetőség Vállajon.
Paypal fizetést is elfogadok, külföldre is postázom, postaköltség és a kiviteli dokumentum költségeit a vevőt terheli.
Az általam feltöltött termékekről minden esetben készítek megfelelő mennyiségű és minőségű fotót (tehát azt kapod és olyan állapotban, ahogy a képeken látod), valamint a leírásban feltüntetek minden fontos paramétert, adatot és mért méreteket. Tehát ennek el nem olvasásából adódó reklamációt nem fogadok el, valamint licitet nem törlök!  
Kérek mindenkit, hogy csak komoly vételi szándékkal licitáljon!  
Gyakran vagyok gépközelben, tehát a kérdésekre gyorsan válaszolok!  
A licit lejárta után (legkésőbb másnap) minden esetben küldök a vásárlónak egy e-mailt, melyben megtalálja a sikeres adásvétel lebonyolításához szükséges összes információt.  
A termék átvehető személyesen (telefonos időpont- és helyszín egyeztetése után) vagy a Magyar Posta Zrt. szolgáltatásait (ajánlott levél, standard csomag) igénybe véve.  A licit lejárta és az üzenetem megérkezése után kérem az üzlet lebonyolítását (vevő részéről az átutalást, részemről a postázást) 7, azaz hét napon belül lebonyolítani. Kivételt képez, ha a vásárló személyes okokból akadályoztatva van, de ilyen probléma felmerülése esetén kérnék egy visszajelzést.  
Ha ezen feltételek nem teljesülnek, akkor a terméket újra hirdetem és a vevőt negatív értékelés mellett tiltólistára teszem.  Az összeg megérkezése után legkésőbb másnap postázom a terméket a vásárló által megadott címre és elküldöm e-mailben a csomag küldeményazonosítóját.  Kérek mindenkit, hogy csak abban az esetben licitáljon, hogyha az itt leírtakat megértette és elfogadja!  
Családi hagyatékból sok szép festményem van eladó,  kérem nézze meg további hirdetéseimet is!


Jelenlegi ára: 380 000 Ft
Az aukció vége: 2019-02-19 03:26 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése