2017. június 28., szerda

MYKRONOZ ZeClock okosóra - fehér - Jelenlegi ára: 22 000 Ft


Azonosító: 53749RR-ma
Garancia: 1 év
Vonalkód: 7640158010501
EGYÉB
Operációs rendszer Egyéb
Érintő kijelző Nem
Belső memória (GB) Nincs adat
Telefon funkció Igen
SIM kártya Nem
Fényképező Nem
Wifi Nem
Bluetooth 4. 0
GPS Nem
Védettség IP56
Méret 45*15. 2 mm
Analóg okosóra, kvarcvezérlésű óraszerkezettel. Telefonhívás és üzenet fogadás a csuklóján. A MyKronoz ZeClock okosóra az első hagyományos, analóg megjelenésű okosóra, amelyben egyesül az elegáns megjelenés és a legújabb technológia. Rendelkezik három mutatós kvarcóra szerkezettel, Bluetooth 4. 0 kapcsolattal, beépített mikrofonnal és hangszóróval és intuitív oldalsó gombokkal.
Az OLED kijelzőjén tájékoztatást kap a bejövő hívásokról, a szöveges üzenetekről, az e-mailekről, a közösségi média üzenetekről, a beállított napi emlékeztetőkről, mindezt anélkül, hogy rápillantana telefonja kijelzőjére.
A MyKronoz ZeClock okosóra támogatja a Siri és a Google Now szolgáltatásokat, melyek használatával lehetőség nyílik a telefonja hangvezérlésére.
Felszerelve 6 tengelyű gyorsulásmérővel, amely segítségével a ZeClock képes követni és megmutatni önnek a napi megtett lépések számát, az ön szeme elé tárul aktív élete számokban kifejezve.
A MyKronoz ZeClock okosóra rendelkezik egyfajta telefon elvesztést meggátló funkcióval, ha ön eltávolodik a párosított készüléktől a "find my phone" funkció jelzi önnek.
A készülék kompatibilis iOS7+ és Android 4. 3+ Bluetooth 4. 0 támogatással rendelkező készülékekkel. Az ingyenes ZeClock alkalmazással pedig személyre szabhatja a szolgáltatásokat: mely eseményekről kér értetést okosórájára.


Jelenlegi ára: 22 000 Ft
Az aukció vége: 2017-07-08 07:35 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése