2016. augusztus 27., szombat

Greenex-Csináld magad szett- 8 féle ökojárgány!! - Jelenlegi ára: 6 999 Ft

Kérlek licitáláskor vedd figyelembe, hogy a játék egy külföldi játékáruházból érkezett, ált. csomagolás sérült, visszáru vagy csak megmaradt! Dobozát felbontottuk, hogy kipróbáljuk! A játékok általában hibátlanok, ha mégsem, azt minden esetben jelzem!
Az aukció tárgya egy Greenex Amazing- csináld magad szett. 8 fajta ökojárgányt készíthetsz el úgy, hogy saját magad rakod össze a kis alkatrészekből. Készíthetsz hajót, autót, szélmalmot..... . A játék 100% környezetbarát. Felhasználhatod a nap energiáját a solar cella segítségével, de elemekkel is elkészítheted a járgányokat!! Nyolc éves kortól ajánlott!! Szuper egy játék, amely fejleszti a gyermek kézügyességét és gondolkodásra készteti!! Itthon még nem kapható, kinti ára 18-20. 000 Ft között van!!
Valamennyi alkatrész bontatlan, eredeti csomagolásban van, csak egy kis zacskót bontottunk ki, hogy motorikusan teszteljük a játékot!! Hibátlanul működik!! Ne hagyd ki, kiváló készségfejlesztő játék a kísérletezni szerető gyermekeknek! Ajándéknak is tökéletes!!!
Licitet nem törlök, aukciót idő előtt nem zárok le, így erre légyszi ne is kérjél! A játékokra megtekintési, kipróbálási garanciát vállalok, így hetek, hónapok múlva reklamációt nem fogadok el!!

Jelenlegi ára: 6 999 Ft
Az aukció vége: 2016-09-17 03:48 . Greenex-Csináld magad szett- 8 féle ökojárgány!! - Jelenlegi ára: 6 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése